divendres, 12 de maig del 2017

Les APPS a l'escola i les TIC i les llengües!


Les aplicacions a les escoles i les TIC i les llengües són els dos temes dels que hem tractat avui mitjançant les presentacions de les meves companyes.

Les aplicacions a l'escola cada vegada han anat agafant més força, i per això és important que sàpiguem distingir entre el que és una aplicació i un programa. Durant la presentació s'han diferenciat dos tipus d'aplicacions educatives: per aprendre a programar i les aplicacions que s'utilitzen per a l'escola. A més a més, he descobert que hi ha aplicacions per crear materials diversos, per organitzar, per treballar coneixments...

El que m'emporto d'aquesta presentació és el fet de no tenir por a crear una aplicació, a creure en que ho podem fer de manera senzilla i molt útil a les aules. Els mestres hem de confiar ada cop més en les TIC, i l'utilització i creació d'aplicacions formen en gran part els recursos que ofereixen les TIC.

L'altre presentació que ha hagut ha tractat sobre les TIC i les llengües. Aquest tema sempre ha estat debatit per mestres que potser no creuen tant enles TIC precisament en l'aprenentage de les llengües. Les nostres companyes ens han mostrat la importància que té inloure les llengües a l'aula d'una manera més dinàmica i adaptada als difernets ritmes d'aprenentages dels infants, cosa que trobo imprenscidible.


Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada