dimecres, 26 de setembre del 2012

Treballem amb el google docs!

Bona tarda a tothom!

L'altre dia a classe vàrem fer servir el google apps, és a dir l'aplicació del google docs on pots compartir documents amb altres persones que facin el mateix document per un treball. Us ho explicaré millor:

Si tens el google docs pots compartir el document original amb les persones que també participin en la creació d'aquell docuement o text i , a la vegada que tu ho editis o facis algun canvi , queda automàticamnet guardat a la xarxa . Quan un altre membre del grup obri la xarxa i el google docs amb el document compartit ja tindrà les correcions i canvis que haurà fet aquella persona  a l'instant.

Vàrem realitzar tres exercicis:

- El primer consistia en crear una document al google docs i compartir-la amb el teu grup de treball per comprovar que tots podeim editar i escriure a la vegada mentre es guardaven tots els canvis.
els pasos que vem segur van ser: clicar a "crear" i seguidament "documento", així doncs se'ns va obrí un docuemnt on podeim escriure però de momnet nonmès hi podia la perosna que habia creat el documnet.

Més atrd però, aquella persona aun afinertra a la dreta de la pàgina on posa "compartir" podia clicar-hi i escriure els noms dels membres del grup o més tard hi podrien mirar. comentar i editar aquelll mateix document. aquest nés el resultat possant  d'exemple les primeres pàgines d'un treball sobre qualsevol tema.

 Aquí us deixo el link on podeu veure el document:




- Segon exercici:

També podeu fer el mateix creant  ( clican a "crear") una presentació, com si fos un power point:




- Tercer exercici:

A més a més vàrem crear un formulari on podiem crear ( només una sola persona del grup) les preguntes que vulguessim , per exemple amb les treball de les xarxes socials. Un cop fetes les preguntes, aquella persona ho pot compartir amb els altres membres del grup i ells poden contestar les preguntes:


Formulario sin título







Moltes gràcies a tots i totes!

Cristina Carbonell Bellido



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada