divendres, 30 de novembre del 2012

Identitat i Territori!

Bon dia a tots i totes!

El treball modular de les assignatures GTIC i COED es titula: Identitat i Territori.

Aquest treball l'hem realitzat en parelles i jo concretament amb la meva companya Sara Berzas.

El tema del nostre treball es centra en les persones amb discapacitat.

A l'hora de triar el tema vam coincidir en la dea principal que va proposar la Sara. Ella és monitora voluntària del centre de pro-disminuits de Olesa de Montserrat i per tant, el treball el podíem realitzar amb l'ajuda i l'experiència dels usuaris del centre i altres monitors.

Per realitzar el treball vam anar a Olesa de Montserrat on vam prendre fotografies i vam estar tot un dia amb els usuaris del centre per prendre nota de tot el que es fa a l'esplai i ot el treball que hi ha darrere d'aquest projecte voluntari i d'ajuda ales famílies de les persones discapacitades.

Allà també vam fer entrevistes a un noi discapacitat i a una monitora del centre i junts ens explicàven les experiències i opinions sobre l'esplai.

El nostre treball el vam haver de presentar a classe i aquest ha estat el resultat:




Per realitzar la presentació vam utilitzar el programa de Prezi.


Reflexió personal.

A l'hora de fer l'exposició cal dir que estàvem una mica nervioses però al final el resultat va ser molt bo i gratifican.

Crec que aquest treball ha estat molt interessant ja que implicava una refexió de cada parella per veure el que realmnet volíem comunicar i el tema en el qual treballar.

En relació al nostre treball crec que és molt important l'ajuda de voluntaris als centres amb perosnes amb discapacitat per millorar la seva qualitat de vida.  A la vegada he pogut observar com tots els monitors són persones que ajuden per plaer. La seva recompensa és el somriure de les persones a qui ajuden , que en certa manera també els ajuden a ells.

Ha estat una experiència molt maca i interessant.


Moltes gràcies.


Cristina Carbonell


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada